روابط جنسی در دوران کرونا و پیشگیری از بارداری در این دوران باید چگونه باشد؟

روابط-جنسی-در-دوران-کرونا

در دستورالعمل روابط جنسی در دوران کرونا اعلام شده که زن و شوهرها می‌توانند بدون نگرانی رابطه جنسی داشته باشند اما این رابطه به همه توصیه نمی‌شود.

دکتر علی شیخ‌الاسلامی، سکس‌تراپ و مدیرعامل موسسه خانواده سلامت بنیان- یکی از سوالاتی که در روزهای اخیر زیاد پرسیده می‌شود در مورد روابط جنسی در دوران کروناست. این سوال برای خیلی‌ها پیش آمده که از طریق رابطه جنسی، کرونا منتقل می‌شود یا خیر. سوال دیگری که زیاد پرسیده می‌شود این است که در این دوران که زن و شوهرها بیشتر در کنار هم هستند چگونه می‌توان از بارداری جلوگیری کرد. مطلب پیش رو دستورالعمل مناسبی در مورد سکس و پیشگیری از بارداری در دوران کروناست.

راه انتقال ویروس کرونا از طریق تنفس و بزاق دهان است. این ویروس از طریق رابطه جنسی منتقل نمی‌شود اما چون در هنگام سکس، ارتباط چهره به چهره وجود دارد، احتمال انتقال ویروس از فرد آلوده به فرد سالم بالا می‌رود.

 

روابط جنسی در دوران کرونا ممنوع نیست؛ البته برای کسانی که رابطه متعهدانه دارند

موضوعی که به عنوان دستورالعمل روابط جنسی در دوران کرونا ذکر شده و در کشورهای غربی به صورت رسمی اعلام شده این است که زن و شوهرها می‌توانند مانند گذشته بدون نگرانی رابطه جنسی داشته باشند. فقط زمانی که به‌صورت قطعی تشخیص داده می‌شود که یکی از آنها کرونا دارد، تا زمان بهبودی نباید سکس داشته باشند.

 

سکس در دوران کرونا برای کسانی که روابط موقت دارند، چگونه باید باشد؟

بعضی از افراد، سکس منظم و منسجمی در قالب ازدواج دائم ندارند و به‌طور مثال روابطی را در قالب ازدواج موقت تجربه می‌کنند. به این افراد توصیه می‌شود که روابط جنسی را تا بعد از بحران کرونا کنار بگذارند. چون احتمال ابتلا به این بیماری وجود دارد. مگر این که خودشان و طرف مقابلی که با او ارتباط دارند متعهد باشند و قبل یا بعد از رابطه با یکدیگر با فرد دیگری در رابطه قرار نگیرند. با این حال، بهتر است این افراد تا جایی که می‌توانند از رابطه جنسی امتناع کنند تا مشکلی برایشان پیش نیاید.

جنسی و کرونا - روابط جنسی در دوران کرونا و پیشگیری از بارداری در این دوران باید چگونه باشد؟

افرادی هم که در قالب ازدواج، شریک جنسی ندارند، بهتر است تجربه سکس را در این دوران نداشته باشند تا بحران کرونا تمام شود. چون احتمال انتقال بیماری بسیار زیاد است.

 

قراردادی که باید برای روابط جنسی در دوران کرونا داشته باشیم

در دوران کرونا به دلیل این که زن و شوهرها وقت بیشتری را در خانه کنار یکدیگر می‌گذرانند، طبعا تمایل بیشتری به رابطه جنسی پیدا می‌کنند. این موضوع منجر به بروز مشکلات و معضلاتی هم می‌شود.

یکی از این معضلات، تحمیل رابطه جنسی از جانب مرد به زن است. همان‌طور که در دوران عادی مطرح است باید یک قرارداد جنسی داشته باشیم که طی آن اصول رابطه جنسی یعنی به‌هنگام بودن، دو سویه بودن، پیش نوازش مناسب و طمانینه و آرامش را رعایت کنیم.

 

اگر رابطه جنسی تحمیل شود چه مشکلاتی ایجاد می‌کند؟

رابطه‌ای که به طرف مقابل تحمیل شود رابطه لذت‌بخشی نخواهد بود و از اصول صحیح یک رابطه مناسب هم فاصله می‌گیرد. به همین دلیل توصیه می‌کنیم روابط جنسی در دوران کرونا به‌گونه‌ای باشد که مرد به هیچ وجه سکس را به همسر خود تحمیل نکند بلکه دلایل امتناع همسرش از رابطه جنسی را از خود بپرسد. دلایل را با یکدیگر ارزیابی کنند و ببینند چه بخشی از این دلایل قابل رفع شدن است و تا جایی که می‌توانند تلاش کنند که این دلایل رفع شود. به این ترتیب، هر دو طرف براساس تمایل متقابل می‌توانند رابطه‌ای مناسب را با هم برقرار کنند.

اگر رابطه تحمیل شود، به دلیل این که یکی از طرفین از این رابطه لذتی نمی‌برد، به مرور زمان نسبت به سکس سرد می‌شود و این رابطه برایش آزاردهنده و غیر قابل تحمل می‌شود. این مساله منجر به ایجاد سردی جنسی بین زوجین خواهد شد و روابط جنسی در دوران کرونا را با مشکل مواجه خواهد کرد.

 

تحمیل را در روابط جنسی در دوران کرونا کنار بگذارید 

برای این که این اتفاق رخ ندهد و زوجین بتوانند از زندگی جنسی لذت‌بخشی برخوردار شوند باید تحمیل این رابطه را کنار بگذارند و به جای آن راجع به کیفیت رابطه و دفعات آن گفتگو کنند. سپس در شرایطی مناسب با یک قرارداد جنسی درست و با رضایت دو طرفه، سکس گرم و لذت‌بخشی داشته باشند.

سوال دیگری که در مورد روابط جنسی در دوران کرونا وجود دارد، نحوه جلوگیری از بارداری در این دوران است.

 

گزارش صندوق جمعیت سازمان ملل در مورد محرومیت میلیون‌ها خانم از وسایل جلوگیری از بارداری در صورت ادامه قرنطینه

اخیرا صندوق جمعیت سازمان ملل، گزارشی ارایه داد مبنی بر این که اگر دوران قرنطینه ناشی از بیماری کرونا در دنیا بیشتر از 6 ماه طول بکشد، در این بازه زمانی، به دلیل مشکلات ناشی از قرنطینه حدود 47 میلیون خانم از دسترسی به وسایل جلوگیری از بارداری محروم می‌مانند.

این مساله و روابط جنسی در دوران کرونا باعث 10 میلیون بارداری ناخواسته می‌شود. به تبع، سقط جنین به صورت قانونی یا غیر قانونی هم افزایش پیدا می‌کند و مشکلات زیادی را برای خانم‌ها به وجود می‌آورد.

گزارش دیگری هم منتشر شد که به دلیل مشکلات دوران قرنطینه، یکی از بزرگترین تولیدکننده‌های کاندوم در دنیا به نام شرکت کارکس در مالزی که 20 درصد از کاندوم جهان را تولید می‌کند، ظرفیت تولیدش به نصف کاهش پیدا کرده است. این مساله، مشکلاتی را در سطح جهانی ایجاد می‌کند و به تبع آن، بارداری‌های ناخواسته اتفاق می‌افتد.

کشور ما نیز در معرض این مشکل قرار دارد و ممکن است بارداری‌های ناخواسته در نتیجه این موضوع، اتفاق بیفتد.

 

روش پیشگیری تقویمی چگونه است؟

برای جلوگیری از این موضوع و این که کمترین خطر متوجه خانم‌ها شود و نیازی نباشد که آنها برای روابط جنسی در دوران کرونا از قرص‌های ضد بارداری دارای عارضه استفاده کنند، می‌توان از روش پیشگیری تقویمی استفاده کرد.

پیشگیری تقویمی به این شکل محاسبه می‌شود که در خانم‌هایی که طول دوره عادت ماهانه ثابتی دارند، 18 روز از تاریخ پریود بعدی کم می‌کنیم و 11 روز هم کم می‌کنیم. این دو عدد، دوره خطر بارداری هستند.

در این دوره، سکس باید با استفاده از وسیله پیشگیری انجام شود و خارج از آن، حتی اگر وسیله پیشگیری هم وجود نداشته باشد، احتمال بارداری پایین می‌آید.

از بارداری - روابط جنسی در دوران کرونا و پیشگیری از بارداری در این دوران باید چگونه باشد؟

بعضی از خانم‌ها طول دوره پریود منظمی ندارند و طول دوره آنها گاهی بلند و گاهی کوتاه می‌شود. روش محاسبه در مورد این خانم‌ها به این شکل است که ما از کوتاه‌ترین دوره عادت ماهانه‌شان مثلا 25 روز، 18 روز کم می‌کنیم که عدد 7 به دست می‌آید و از بلندترین دوره عادت ماهانه‌شان هم که مثلا 36 روز است 11 روز کم می‌کنیم که عدد 24 به دست می‌آید. از روز شروع عادت ماهانه تا روز هفتم هیچ خطری برای بارداری وجود ندارد.

از روز هفتم تا روز بیست و چهارم دوره خطر محسوب می‌شود و از روز بیست و چهارم به بعد، هیچ خطری برای بارداری وجود ندارد. در دوره هفتم تا بیست و چهارم از وسایل پیشگیری مثل کاندوم که بی خطر است باید استفاده کنند و خارج از آن هم بدون کاندوم می‌توان رابطه داشت و احتمال بارداری به حداقل ممکن می‌رسد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *